bedjes-bij-het-zwembadZwembad

In en rondom Cómpeta zijn er verschillende mogelijkheden om te zwemmen. Zo kun je genieten van het privé zwembad van La Estrella de Cómpeta waar je ongestoord baantjes kunt trekken of lekker kunt dobberen op een luchtbedje. Een goed boek lezen in de zon of onder een parasol op een van de relaxte zonnebedjes kan natuurlijk ook.

Hotel Balcon de Cómpeta heeft een mooi zwembad / bar combinatie. Dagkaart kost 5 euro inclusief baddoek en ligstoel. Minder druk en goedkoper is het zwembad in Canaillas de Albaida (7 min. met auto).

Stranden

burriana-beachHet dichtstbijzijnde strand is Torrox Costa. Iets sfeervollere stranden vind je bij Nerja (Balcon de Europa en Burriana Beach) en iets verder richting Almería in Herredura. Ons advies probeer ze allemaal, maar onze voorkeur gaat uit naar Burriana Beach. Op het strand kun je heerlijk vertoeven op een van de vele bedjes (prijzen verschillen) of gewoon op je eigen handdoek. Ook de strandtentjes zijn hier leuk en leveren kwaliteit. Voor iets meer rust raden we het strand van Herredura aan.